Spoedcursus in Den Haag

Bij 0900 Rijschool is het mogelijk om in een sneltreinvaart je rijbewijs te halen. Je kan binnen tien tot vijftien dagen in het bezit komen van een officieel rijbewijs. Daar staat dan wel tegenover dat je gedurende deze periode heel intensief les zult krijgen, een aantal dagen lang een paar uur per dag. Eerst leren we je de basishandelingen van het rijden: rijden met slippende koppeling, uit stilstand wegrijden, inparkeren en starten vanaf een helling. We werken met speciale auto’s met een dubbel schakelsysteem, zodat de instructeur altijd kan ingrijpen indien dat nodig is.

Drie goede redenen voor een spoedcursus

Een spoedcursus kan om verschillende redenen een uitkomst zijn. Normaal gesproken doe je er een aantal weken over om je rijbewijs te halen en heb je iedere week een uurtje rijles in Den Haag. Een spoedcursus is een efficiënte manier om in het bezig van het felbegeerde roze kaartje te komen.

Redenen voor een spoedcursus:

• Je hebt gewoon snel je rijbewijs nodig; de tijd dringt
• Je wil liever een intensief lesprogramma volgen dan wekenlang een uurtje rijden
• Je bent net achttien geworden en wil direct de weg op

Theorie bij spoedcursus

De theorie kan je in principe zo snel leren als je zelf wilt. De rij-instructeur van je rijschool uit Den Haag kan je tips geven om beter en efficiënter te studeren. Theorieles kan helpen om sneller te slagen en verhoogt daarnaast ook nog eens de slaagkans.